Teplice spustily nové webové stránky, jsou moderní a přehlednější

  •  

Proměnou a modernizací prošly v těchto dnech internetové stránky města Teplice. Návštěvníci by tak měli najít vše, co potřebují, rychle a snadno. Jejich výhodou bude i lepší zobrazení na chytrých zařízeních, jako je mobilní telefon nebo tablet. Za upgrade webových stránek zaplatí město částku 250 tisíc Kč.

Viditelnou změnou prošla grafika. Web používá přehledný dlaždicový systém a intuitivní texty. Zájemci se mohou přihlásit k odběru novinek. „Do budoucna počítáme s rozšířením zpravodajství. Kromě informací z radnice budou přidány zprávy ze života ve městě a část pro média. Chtěli bychom dát prostor hlavně neziskovkám a volnočasovým organizacím,“ řekl náměstek primátora Jiří Štábl.

Dodavatelem původního webu i upgradu je společnost Webhouse, se kterou město spolupracuje od roku 2013.

„Už tehdy jsme to riskli a opustili tradiční rozdělení obecních stránek na části občan – turista – podnikatel. Strukturu stránek jsme uspořádali podle motivace návštěvníka – chci se dozvědět – zařídit – kontaktovat – bavit se. Nové stránky jdou ještě dále a jsou uspořádány podle nejčastěji hledaných informací občanů. K tomu nám posloužily výsledky měření návštěvnosti a dali jsme také na zkušenosti dodavatele. Na titulní stránce najde návštěvník nejčastěji hledané informace a životní situace,“ dodává primátor města Hynek Hanza.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*