Dubský klub Leonidas dovezl čtyři tituly

  •  

V polovině března se konal turnaj o Zlatý Mongkon města Rokycany pořádaný C.M.T.A . Náš klub Leonidas Gym Muay Thai Dubí vyslal do boje devět dětí. 4 x zlato a to vybojoval Alan Homič, Matej Šimůnek, Richard Soukup, Klára Baladová ta dokonce svoji soupeřku porazila v druhém kole KO.

3x stříbro Lukáš Černý a Nicol Černá ta bojovala dokonce ve dvou váhových kategoriích, kde s těžšími a zkušenějšími soupeřkami předvedla vyrovnaný výkon. Bronz přivezl Šimon Verner, který předvedl vyrovnaný zápas a prohrál v semifinále těsně na body 2:1 s o dva roky starším Maďarem.

Dále pak Milanek Gasperec a Petr Vobořil parádní Exhibici na úvod turnaje. A jako perlička navrch, nejenom , že jsme dostali ocenění za nejlepší tým , ale ještě moje malé bojovníky mi osobně pochválil mezinárodní rozhodčí z IFMA což mě velice potěšilo.

Výkon dětí byl úžasný.  Dík všem za podporu a pomoc u ringu a odvozu bojovníku, Kamil Černý, Jiri Kopenec, Vilda Homič, David Štajnc, Grafstudiocz Petr Voboril . A hlavně díky C.M.T.A. – Czech Muay Thai Association a prezidentu Petr Ottich a pořadateli Jaroslav Hodina z Muay-thai Tik-tak . Sportu zdar a Muaythai obzvlášť.

Ladislav Horejš, Leonidas Gym Muay Thai Dubí

  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*