Probíhá předprodej na pohár se Spartou

  •  

Teplický tým se v úterý 2. dubna utká doma v rámci čtvrtfinále poháru MOL Cup s pražskou Spartou, utkání se bude hrát od 17:00. Vstupenky na tento duel jsou v internetovém předprodeji a také v prodeji ve fanshopu na stadionu.

„Na teplický stadion platí zvýhodněné internetové vstupné, muži si tak mohou jednorázové vstupenky pořídit v internetovém předprodeji o 20 Kč levněji než na pokladně stadionu, u žen je pak vstupenka o 10 Kč levnější. Vstupenky jsou rozděleny na vstupenky pro muže, ženy a děti a platí na celý stadion bez ohledu na tribunu, pouze ženské a dětské vstupenky a zlevněné a dětské permanentky na stadion nemohou vstupovat vchodem E,“ přibližuje Martin Kovařík, manažer marketingu a PR FK Teplice..

Pro domácí fanoušky jsou pro tento zápas otevřeny vchody A, B, D, E, posledně jmenovaný je pouze pro muže. Pro hostující fanoušky je připraven vchod H.

„Pokud si fanoušci chtějí zakoupit vstupenky osobně, tak mají možnost ve fanshopu na stadionu, který je otevřen každé pondělí, středu a pátek od 10:00 do 17:00. Pokladny na stadionu budou v den utkání otevřeny od 15:00, vchody na stadion se otevřou v 16:00,“ dodává Martin Kovařík.

Ceny jednorázových vstupenek pro sezónu 2018/2019:

Muž – 130 Kč na pokladně stadionu, 110 Kč v internetovém předprodeji

Žena – 65 Kč na pokladně stadionu, 55 Kč v internetovém předprodeji

Děti do 150 cm – 0 Kč


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*