Boxerský galavečer – Boxing Live už příští sobotu

  •  

Už příští týden nás čeká další galavečer profesionálního boxu v Ústí nad Labem. Vrcholem večera budou dva titulové souboje. Obhajoba titulu mistra světa jedné z nejvýznamnějších boxerských asociací WBC v podání Fabiány Bytyqi, která se střetne se soupeřkou Maríí Soledad Vargasz z Mexika.

„Cítím se ve své nejlepší formě a doufám, že to taky v ringu ukážu. Pociťuji samozřejmě i trochu nervozitu, je to velký zápas, soupeřka nebude vůbec jednoduchý oříšek, ale myslím si, že divákům nabídneme perfektní podívanou,“ řekla k duelu Fabiána Bytyqi.

Ve druhém titulovém souboji, se střetne vyzyvatel Tomáš Šálek s obhájcem Pavlem Šourem a pokusí se mu odebrat pás mistra republiky. V ringu se ale předvede třeba známý český pornoherec Robert Rosenberg. Jeho soupeřem bude Michal Řehák, který se zaměřuje především na MMA.

Galavečer profesionálního boxu s názvem Boxing Live se uskuteční 6. dubna od 18:00 v ústeckém sportovním centru Sluneta.

Oficiální vážení všech aktérů Galavečera profesionálního boxu – Boxing Live se uskuteční v teplické Olympii, od 15:00 v pátek 5. dubna, den před samotnou akcí.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*