Nakoukněte pod pokličku Lázeňské

  •  

Termín letošního zahájení 865. lázeňské sezony známe. Připadne na poslední květnový víkend, 25. a 26. května. Město i tentokrát zaplní tisíce návštěvníků a Teplice se promění v jeden veliký festival otevřený hudbě téměř všech žánrů. Koncerty budou tradičně na pěti hudebních scénách. Program slavností připravuje teplický dům kultury a celý bude znám až prvního května. Ale už nyní můžeme trochu ochutnat.

Na Ptačích schodech vystoupí český písničkář Xindl X. Pod názvem Back to Home se společně na jednom pódiu představí teplické rockové legendy: Motorband a Hlahol s hosty Milanem Špalkem a Otou Váňou a spolu s Motorbandem také rocker Petr Janda. Mladší návštěvníci si užijí u kapely Poletíme.

Na podiu za domem kultury na všechny čeká bubenická show Groove Army – Royal Squad, rytmická smršť perkusionisty Tokhiho a jeho partičky. Představí se tu i skupiny Wohnout nebo Vltava.

Na scéně Na zámku, před ohňostrojem si můžete zatančit s Boogie Boys.  Na zámku si užijete lázeňskou už tradičně v pátek na Party Before.

Na Náměstí Svobody se opět ukáže Blue rocket nebo Stará škola jinak a také Petr Kadlček, který ve svém Triu vystoupí s Jakubem Fojtíkem a Milošem Ničem.

V Mušli se návštěvníkům představí známé duo zpěvačky Martha a Tena a nejen staropražské písničky zazpívají Staropražští pardálové.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*