Cyklozávod Milada v novém

  •  

Hned první květnový víkend čeká všechny nadšené bikery největší cyklistická akce na Ústecku. Už 4. května pokračuje sportovní seriál Milada Tour závodem Cyklozávod Milada. Tradiční MTB maraton se koná podvanácté v  blízkosti unikátního přírodního prostředí jezera Milada.

Loni vzali Cyklozávod pod své křídla noví organizátoři a maraton se okamžitě zařadil mezi prestižní cyklo akce na severu Čech. Cyklozávod Milada nabízí spoustu novinek. Láká na nové trasy, kategorii elektrokol, rozšířený doprovodný program, profesionální organizaci a ceny pro vítěze v celkové hodnotě přes 100 000 Kč.

„Letos bychom rádi překonali dosavadní rekordní počet účastníků. Víme, že nároky závodníků se každoročně zvyšují. Závod je ale známý svou rodinnou atmosférou a od toho rozhodně nechceme upustit. Jsme si jistí, že dokážeme nabídnout velký zážitek úplně všem. Opět nás těší velký zájem hlavně o dětské kategorie a rodinné závody,“ říká ředitel seriálu Milada Tour Michal Neustupa.

Závodníci v hlavních kategoriích si mohou vybrat z delší 50 km trasy nebo si zajet pohodových 25 km. Stejné trasy čekají elektrokola. Rodinné závody měří kolem 10 kilometrů.

Užijte si pohled na křišťálově čistou vodu jezera Milada i dechberoucí výhledy na Krušné hory nebo České středohoří. Tvořte spolu s námi Milada Tour. Registrujte se online na www.miladatour.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*