Na Milada Tour se můžete setkat i se sportovními hvězdami

  •  

Obě zbývající akce sportovního seriálu Milada Tour navštíví hvězdy světového sportu. Na Cyklozávodě se představí Jiří Ježek, na Milada Run Denisa Rosolová.

„V minulém roce jsme přivedli na jezero Milada olympionika Josefa Dostála. V letošním roce představíme našim závodníkům další hvězdy českého sportu. Zářivé sportovní úspěchy Jiřího Ježka i Denisy Rosolové jsou tou největší motivací pro všechny mladé sportovce,“ přiblížil ředitel Milada Tour Michal Neustupa.

Závodníci i návštěvníci Cyklozávodu Milada se mohou 4. května těšit na účast šestinásobného paralympijského vítěze a šestinásobného mistra světa Jiřího Ježka. Jirka je nejúspěšnějším cyklistou paralympijské historie a jedním z nejúspěšnějších hendikepovaných sportovců světa. Pravidelně závodí se zdravými cyklisty a v roce 2013 mu byl umožněn start v časovce na slavné Tour de France. Věnuje se i různým dobročinným projektům a motivačním přednáškám. O svém životním příběhu napsal autobiografickou knihu Frajer.

Na běžecké akci Milada Run, která se koná 1. června se představí také bývalá olympionička a několikanásobná medailistka z mistrovství světa i Evropy, česká atletka Denisa Rosolová. Denisa se v minulosti věnovala víceboji a skoku dalekému, ale její hlavní disciplínou byl zejména sprint na 200m a 400 m. Od roku 2012 také běh na 400 metrů překážek. V roce 2011 se stala v Paříži halovou mistryní Evropy v běhu na 400 metrů a o rok později vicemistryní Evropy v běhu na 400 metrů překážek. Je několikanásobnou mistryní České republiky „pod otevřeným nebem“ i v hale.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*