Tým Recyklojízda projede Teplicemi

ilustr. obr.
  •  

Teplice se stanou dvacátou zastávkou týmu Recyklojízda, který v červnu projede Českou republiku od východu na západ, aby podpořil třídění a recyklaci baterií. A jak jinak než na kolech na baterky. Tříčlenný tým si dal za cíl na elektrokolech zdolat přes 800 kilometrů. Na cestě má 25 zastávek v českých a moravských městech.

„Na setkání s Recyklojízdou v Teplicích se lidé mohou těšit ve středu 19. června od 8:30 do 9:00 hodin na náměstí Svobody. Pokud jste sportovně zdatní, můžete s týmem Recyklojízdy zdolat další úsek jejich trasy. V tom případě přijďte na setkání s vlastním kolem,“ zve Radka Senftová z teplického magistrátu.

Použité baterie přineste do 18. června a zapojte se do projektu. Zelené tubusy na použité baterie jsou umístěny ve vstupních prostorách Magistrátu města Teplic na náměstí Svobody a na Mírovém náměstí.

V Česku je přes 20 tisíc sběrných míst, kde můžete odevzdat použité baterie. Jako jsou červené venkovní kontejnery, obchody, úřady, školy nebo firmy. Vyhledat je můžete na mapa.ecobat.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*