FOTO, VIDEO: Nejnáročnější cyklistický závod byl odstartován v Teplicích

  •  

Cyklisté zaplnili 9. srpna centrum Teplic. Byl zde zahájen nejnáročnější cyklistický závod v České republice. Start proběhl v Krupské ulici. Akce se jede ve třech variantách, krátké střední a dlouhé. Sportovci  si vyjeli až na hřebeny Krušných hor a pokračovali do Českého středohoří.  Vítězem krátké tratě se stal Tomáš Holub, mezi ženami dojela první Adéla Krejcárková. Ve střední trati do cíle dorazil první Petr Zahrádka, ženám kralovala Caroline Kopietz z Německa. Vítězství v dlouhé trati si užíval Petr Novák, mezi ženami dojela jako první do cíle Lenka Borufková.

 

 

 

Krátká trať
Tu si dejte. Opravdu. Jestli se udržíte na kole, nebojte se jí. Do půl osmé do večera času dost, bufety budou otevřené, v cíli na vás počkáme. A nic si nedělejte z toho, že někteří ji pojedou jen něco přes 3 hodiny. No řekněte, není to škoda?

Start: Teplice, Krupská ul., 9. 8. 2014 10:00 hodin 
Délka: 110 km 
Převýšení: 1500 m 

Střední trať
Tady už pozor, ta kouše. Trochu. Jenom třikrát na hory a do údolí a Lukov s Milešovem k tomu. Takže to bolí, ale taky to jde. Vždyť to kolo jede z kopce samo a to si jeden vždycky odpočine!

Start: Teplice, Krupská ul, 9. 8. 2014, 10:00 hodin
Délka: 180 km
Převýšení: 3500 m

Dlouhá trať
Tuhle určitě ano. Ale jen když si ráno dáte pořádnou snídani a vydržíte na kole sedět opravdu dlouho. Tedy, ne že by to bylo bůhví co, 250 kilometrů, ale každej to neujede, to zase ne. Jenže ten pocit v cíli…

Start: Teplice, Krupská ul., 9. 8. 2014, 7:00 hodin 
Délka: 250 km
Převýšení: 4900 m

 

 

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*