Legendy Teplic vyzvou skláře na souboj

  •  

Teplický fotbalový stadion Na stínadlech se stane místem konání tradičního turnaje v malé kopané AGC Cup. Pavel Verbíř a Štěpán Vachoušek – dvě z největších legend fotbalových Teplic o víkendu vyzvou na souboj teplické skláře.

V 21. ročníku tradičního turnaje v malé kopané AGC Cup se představí celkem 15 mužstev. Všechny až na jeden vytvořili zaměstnanci sklářské skupiny AGC, dva z nich dokonce přijedou z ruských závodů v Boru a Klinu. Pouze jeden tým bude jiný – budou ho tvořit především hráči FK Teplice.

Z loňského vítězství se radoval právě tento tým. Letošní turnaj, který je součástí celodenní akce pro zaměstnance AGC a jejich rodiny, má výkop v sobotu 1. června v 9:00 na tréninkových plochách FK Teplice.

„Všichni se těšíme na skutečnou fotbalovou bitvu, která je vždy tvrdá, ale férová. Již podle loňských výsledků i nabité sestavy je nesporným favoritem tým FK Teplice. Věřím ale, že fotbalisté – amatéři z našich závodů AGC se nenechají zahanbit. Podle informací, které ke mně prosákly, se některé týmy na turnaj pilně připravovaly,“ říká Libor Sehnal, personální ředitel AGC Flat Glass Czech.

Fotbalový turnaj je součástí soutěžního a zábavného dne pro děti zaměstnanců skupiny AGC. Mezi pozvanými hosty budou již tradičně děti z dětských domovů. Ty i děti sklářů bude bavit Divadlo v Pytli Petra Stolaře, jednotka dobrovolných hasičů AGC Flat Glass Czech a další.

Fotbalový turnaj AGC Cup patří mezi aktivity, které skupina AGC pro své zaměstnance pravidelně připravuje. Nejen díky nim firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího českého zaměstnavatele. Pravidelně se AGC Flat Glass Czech i její sesterská AGC Automotive Czech také umisťuje na předních místech soutěže Zaměstnavatel roku.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*