FOTO: Letošní AGC Cup přinesl den plný her a zábavy

  •  

AGC Cup. Jako obvykle si zde své fotbalové schopnosti změřili zaměstnanci a příznivci společnosti AGC Flat Glass Czech. Ale nechyběly ani teplické fotbalové legendy pod vedením Pavla Verbíře a Štěpána Vachouška.

Turnaj se konal v tomto roce už po jednadvacáté. Do letošního ročníku se přihlásilo 15 mužstev. Všechny týmy až na jeden vytvořili zaměstnanci sklářské skupiny AGC, dva z nich dokonce přijeli z ruských závodů v Boru a Klinu. Jeden tým tvořili především hráči FK Teplice.

AGC Cup je součástí soutěžního a zábavného dne pro děti zaměstnanců skupiny AGC. Mezi pozvanými hosty byly jako v minulých letech také děti z dětských domovů. Ty i děti sklářů bavilo Divadlo v Pytli Petra Stolaře, jednotka dobrovolných hasičů AGC Flat Glass Czech a další.

Fotbalový turnaj AGC Cup patří mezi aktivity, které skupina AGC pro své zaměstnance pravidelně připravuje. Nejen díky nim firma dlouhodobě boduje v soutěži o nejlepšího českého zaměstnavatele. Pravidelně se AGC Flat Glass Czech i její sesterská AGC Automotive Czech také umisťuje na předních místech soutěže Zaměstnavatel roku.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*