V Ústí vystoupí Čechomor. Na koncert můžete získat i speciální vstupenky

Foto: Fb Čechomor
  •  

Čechomor zavítá v rámci svého turné Kooperativa Tour 2019 také do Ústí nad Labem. V minulém roce vydal Čechomor ke svému třicetiletému výročí nové CD Nadechnutí. Na něm se propojil s dechovým orchestrem Kumpanovi muzikanti, se kterým během roku 2018 společně absolvovali úspěšné turné po České republice.

Koncert se koná 11. června od 19:00 v ústeckém domě kultury. Vstupenky  na koncert jsou stále k dostání a můžete je zakoupit zde. Těšit se můžete na písničky z alba Nadechnutí i na starší skladby v originálních aranžích s dechovými nástroji. Nebude chybět ani stálý host kapely zpěvačka Martina Pártlová, které Čechomor věnoval píseň Mamko, nedávej mě, k níž letos vyjde i klip.

Čechomor podporuje obecně prospěšnou společnost Pomocné tlapky a rozhodl se poprvé v životě vydražit speciální vstupenky na koncert. Speciální v tom, že dražitelé budou pozváni na koncert dřív, uvidí zkoušku, seznámí se s kapelou a budou se moct podívat i do backstage. Kapela tak odtajní hodně ze svého soukromí. Odkaz na dražbu zde. Dražba končí 9. června ve 20:00 hodin.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*