Teplice hospodařily se schodkem

  •  

Město hospodařilo v loňském roce se schodkem 280 milionů korun. Příjmy města činily 1, 083 miliardy korun a výdaje pak 1, 363 miliardy. Neznamená to ale, že by se Teplice zadlužily, protože mají úspory z minulých let. Město hospodaří dlouhodobě bez půjček či úvěrů.

„Ve městě jdou peníze do projektů, které mají smysl a které zlepšují život místním lidem. Vyrostl dlouho očekávaný nový zimní stadion, zrekonstruovalo se Aquacentrum, město nakoupilo hybridní trolejbusy a zateplila se budova magistrátu na Mírovém náměstí,“ řekl vedoucího finančního odboru magistrátu Roman Jodas.

„Pro závěrečný účet Statutárního města Teplice za rok 2018 jsem ráda ruku zvedla,“ řekla radní Věra Říha. „K navýšení výdajů došlo hlavně díky velkým investičním akcím, jako je Zimák a přestavba Aquacentra. „Moje seniory“ jsme podpořili i formou slev v městské hromadné dopravě. Nezapomínáme ani na naše nejmladší a pokračujeme v zateplování škol a školek. Finanční prostředky musíme správně investovat, aby se občanům žilo v našem městě co nejlépe. Jak spokojení jsou lidé, taková je i atmosféra a energie celého města,“ dodává.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*