Po čertech těžká směna pro zdravotníky

  •  

Práce nemusí být nutně pouhá povinnost. Lze totiž skloubit užitečné se zábavou a zážitky, jak se o tom přesvědčili ve večerních hodinách 15. června i zdravotníci Místní skupiny Českého červeného kříže Novosedlice Dubí Proboštov. Ti totiž částečně zaštiťovali zdravotnický dozor na koncertě skupiny Kabát v Teplicích.

Čtvrtý koncert turné k výročí 30 let od založení skupiny se konal v teplické AGC Areně a návštěva koncertu za to opravdu stála. V rámci tour s názvem Po čertech velký turné čekají kapelu ještě dvě vystoupení v Praze a Plzni. V pozadí skvělých výkonů členů kapely na jevišti stály výkony přítomných zdravotníků. Zdravotnickou asistenci zajišťovala Akademie dobrovolných záchranářů ČR ve spolupráci s MS ČČK NDP. Vzhledem k neúprosnému vedru se zdravotníci vážně nenudili. Spousta návštěvníků byla ošetřena již na místě a 7 lidí bylo převezeno do nemocnice.

I přes velké pracovní zaneprázdnění nás zasáhla neuvěřitelná atmosféra koncertu a nadšení návštěvníků. Jednalo se o neopakovatelný zážitek pro všechny zúčastněné z řad MS ČČK NDP. Doufáme, že i v budoucnu se nám naskytnou další takové možnosti.

 

Jiří Michal, tiskový mluvčí MS ČČK NDP


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*