Co s nedělí? Odpoledne jí jistí Malá Paříž!

  •  

Nevíte, co s nedělí? Doufejme, že bude lepší počasí a nebude pršet. Malá Paříž totiž i 17. srpna nabídne hudební lahůdky.

15.00 – piano

15.45 – Tomáš Mach (housle) a Hiroki Matsumoto (piano, zpěv) – Houslista a skladatel Tomáš Mach – studoval na Berklee College of Music v USA a vyučoval na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Praze či na Bankok Symphony Music School v Thajsku a japonská pianistka, skladatelka a zpěvačka z Ósaky.

16.45 – JJIM Band – podruhé letos na Malých Pařížích hudební skupina z Lovosic s plným zvukem a krásným swingovým repertoárem.

18.00 – Brigita Cmuntová a Štěpán Klouček – mladí, krásní, talentovaní muzikáloví herci s vlastní i převzatou tvorbou. Letos již v Teplicích hráli, líbili se, jim se tady líbilo a tak nebyl důvod, proč je nepozvat ještě jednou. Tentokrát se partnerské duo obohatí o kontrabasistu.

19.00 – Ondřej Ruml – vynikajícího muzikanta a zpěváka není třeba představovat.

20.00 – Roman Tomeš a Míša Doubravová – další kamarádi z muzikálových prken. Partnerské duo, které bych chtěl v budoucnu do Teplic vozit častěji. Moc příjemní mladí hudebníci s krásnou povahou a velkým talentem.

21.00 – tradiční klavír na terase – p. Sendrei

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*