Největší novinkou bylo zvoleno teplické Thermalium

  •  

Nultý ročník soutěže Krušnohorská „NEJ“ má svého vítěze. Lidé nominovali novinky roku 2018, které by si zasloužily ocenění, a které patří k tomu nejlákavějšímu, co destinace Krušné hory nabízí. Z jedenácti nominovaných, bylo hlasováním zvoleno právě teplické Thermalium.

„Výsledky tříměsíčního hlasování se do poslední chvíle měnily. O první místo bojovalo Thermalium Teplice s Moldavskou dráhou. Nakonec rozhodly hlasy na Facebooku. Nultý ročník soutěže, ze které chceme udělat tradiční akci v oblasti Krušných hor, se povedl. Lidé měli zájem novinky nominovat a svými hlasy své favority podpořili. Vítěz je sice jen jeden, ale spokojeni mohou být všichni soutěžící. Vždyť už jen to, že si jejich produktu lidé všimli a do soutěže ho nominovali, je úspěch a ocenění jejich práce,“ řekla k soutěži mluvčí skupiny SPO-NA Eva Maříková.

Vítěz získává propagaci svého produktu v hodnotě 50 tisíc korun. Putovní cenu vílu Marcebylu předají organizátoři soutěže zástupci sdružení SPO-NA při slavnostním aktu přímo v prostorách vítězného teplického Thermalia.

V příštím roce bude soutěž pokračovat tentokrát prvním ročníkem. Plánovanou novinkou soutěže by mělo být propojení s německou stranou Krušných hor. V roce 2020 by se tak volily dvě NEJ novinky – jedna česká, druhá německá. Letošní ročník probíhal pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka.

Konečné pořadí ankety Krušnohorská „NEJ“: 1. Thermalium Teplice, 2. Znovuzprovoznění Moldavské dráhy + I. symbolické spojení „Moldava-Holzhau“, 3. Rozhledna Elektrárna Ledvice, 4. Naučná stezka „Zaniklá důlní díla Lomu a Loučné“, 5. Bobová dráha na Klínech, 6. Propagační kreslené video Most, 7. Stezka Offroadsafari, 8. Propojení ski areálů Boží dar – Neklid – Klínovec, 9. Tvořivé dílničky v zámku Valdštejnů, 10. Informační centrum Hornické krajiny Krupka, 11. Chata Barbora Český Jiřetín.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*