Cestující se dočkají posílení provozu, ale i výluk

  •  

Železniční dopravci, kteří zajišťují dopravu v našem kraji, v současné době pracují na přípravě jízdního řádu pro rok 2020. Jednají spolu zástupci Českých drah, RegioJetu, společností AŽD Praha, GW Train Regio a Die Länderbahn. Jednání se týkalo sladění objednaného jízdního řádu všech linek mezi sebou.

„Integrovaný tarif Dopravy Ústeckého kraje umí cestujícího odbavit a přepravit napříč krajem bez ohledu na dopravce a bez ohledu na to, zda se jedná o vlak, autobus nebo loď. Cestující jsou zvyklí koupit si jednu jízdenku a očekávají svezení až do svého cíle. Proto musíme spolupracovat na tom, aby v provozu železnice fungovaly například návaznosti a čekání na přípoje,“ řekl dopravcům v úvodu náměstek pro dopravu Ústeckého kraje Jaroslav Komínek.

V novém jízdním řádu bude několik pozitivních změn, jako je posílení provozu na některých linkách, zavedení pravidelného provozu na takzvané Švestkové dráze s modernizovanými vozidly a atraktivním jízdním řádem, nebo například zrychlení spojení na trase Lovosice – Louny. Rok 2020 přinese pro cestující ale i negativa. Je plánováno hodně výluk a také bude také horší návaznost jednotlivých spojů.


  •  

1 komentář u Cestující se dočkají posílení provozu, ale i výluk

  1. I have noticed you don’t monetize zitteplice.cz, don’t
    waste your traffic, you can earn extra bucks every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more details
    simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*