FOTO: Arkadie relaxovala v Janských Lázních

  •  

Jednou z pobytových aktivit Arkadie, která se každoročně opakuje, je sportovně relaxační pobyt v Janských Lázních. Lázeňské městečko na úpatí Krkonoš proslulo léčbou pohybového aparátu a neurologických onemocnění. Klientům a zaměstnancům Arkadie přináší možnost užívání léčebných procedur, poskytovaných rehabilitačními pracovníky tamní obchodní akademie, v kombinaci s turistikou a poznávacími zájezdy do okolí.

Stejně jako v minulých letech, měl pobyt, primárně využívající možností lázeňského rezortu, část společenskou a poznávací. Tradicí už se stala návštěva trutnovského jarmarku, s programem nabitým výbornými interprety, kteří dokázali účastníky našeho pobytu pěkně „rozparádit“.  Cílem výletů byla romantická vodní nádrž Les Království, hrad Pecka s krásným výhledem do okolí, ale také Kudowa Zdroj na polské straně Krkonoš. Společenské večery byly zasvěceny bowlingovému turnaji, či tradičnímu maškarnímu reji, spojenému tentokrát s „kulatinovou“ narozeninovou party.

Poděkování patří, vedle pracovníků tvořících doprovod, firmě Dauczech s.r.o za poskytnutí finančního daru, tradičně také Martinu Holanovi , řidiči AD Jaroslav  Sláma a rehabilitačním pracovníkům Obchodní akademie Olgy Havlové v Janských Lázních.

Josef Hon, Arkadie Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*