FK Teplice získal cenu hejtmana

  •  

Ocenit takové organizace, které by mohly být příkladem pro ostatní je cílem soutěže Cena hejtmana za společenskou odpovědnost.  V kategorii „Podnikatelské subjekty – do 50 zaměstnanců“ se umístil na prvním místě teplický fotbalový klub.

FK Teplice intenzivně spolupracuje s mnoha charitativními organizacemi. Ve spolupráci s Kontem Bariéry pořádá klub každoročně na svém hlavním stadionu i charitativní běh Run and Help.

„Management klubu je přesvědčen o tom, že strategické úsilí v oblasti společenské odpovědnosti přispěje nejen k úspěšnějšímu a udržitelnějšímu fungování klubu, ale i napomůže v řešení řady společenských problémů zejména v Ústeckém kraji. Zároveň by si přál, aby se rozmanité aktivity FK Teplice staly nejen inspirací i pro další sportovní kluby v České republice, ale přispívaly i dlouhodobě k dobrému jménu českého fotbalu,“ říká manažer marketingu a PR FK Teplice Martin Kovařík.

O oceněných rozhoduje Ústecký kraj společně s Radou kvality ČR a Hospodářskou a sociální radou Ústeckého kraje. Cenu, která byla letos vyhlášena popáté, si zástupci klubu manažer marketingu a PR Martin Kovařík a CSR manažer Vilém Kunz převzali v prostorách AGC Automotive Czech z rukou předsedkyně Hospodářské a sociální rady Ústeckého kraje Gabriely Nekolové.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*