Výtěžek z Malé Paříže, bude věnován ústeckému Činoheráku

  •  

Malá Paříž bude 31. srpna věnována ústeckému Činoheráku, který právě upravuje prostor ke hraní, v bývalém kině Hraničář. Divadlo vzniklo na troskách rozpuštěného souboru bývalého Činoherního studia.

Vše, co se vybere do klobouku, bude věnováno staronovému souboru. Přítomni budou dva herci a umělecký šéf souboru, režisér Filip Nuckolls. Výtěžek bude použit na nákup klik ke dveřím, kterých je v takovém divadle podle ředitele spousta.

Program:

 15.00 hod. – piano

15.45 hod. – Keep of Median – lovosická skupina, kterou do Teplic opět přiveze učitel ZUŠ Ivoš, který krom JJIM bandu hraje i v této skupině s poněkud rockovějším repertoárem.

17.00 hod. – Jazzbalk – klávesistka Petra Kotvová přiveze do Teplic kapelu, která hraje balkánskou muziku v zajímavých aranžích.

18.00 hod. – Wasserband
 – „Nejsem si jist, koho tentokrát oslovila teplická klavíristka Wasser, aby s ní hráli (už se jí ani neptám), ale s čím jsem si jist, že to bude kvalitní produkce, která se do Altánu bude hodit,“ říká pořadatel Malých Paříží Antonín Moravec.

19.00 hod. – Andrés Vidal Domínguez – chilský kytarista, který v Teplicích vystupoval na teplickém Gymnáziu. Hraje latinsko-americkou hudbu.

20.00 hod. – Iva Pazderková a Michal Mihok – prvně jmenovanou znáte především jako Blondýnu z populárního Nastojáku. V Teplicích se představí jako šansoniérka. Akordeonista Michal je pravidelným návštěvníkům znám především jako doprovodný hráč Zdenky Trvalcové.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*