Další Žlutomodré přání potěšilo Petra

Foto: fkteplice.cz
  •  

Dalším hostem Žlutomodrých přání byl v těchto dnech Petr Nedvěd. Věrný dlouholetý fanoušek fotbalových Teplic.

„Petr miluje fotbal, který sám aktivně hrál až do žáků. Bohužel pak ho začal omezovat handicap v podobě progresivní svalová dystrofie. Od svých třiceti let již musí používat invalidní vozík. Kromě své práce keramika v teplické Arkádii, mu největší radost dělají procházky s jeho manželkou a dcerou, kterým dělají doprovod jejich dvě fenky Jack Russell teriéra,“ přibližuje Martin Kovařík, manažer marketingu a PR FK Teplice.

V rámci projektu Žlutomodré splněné přání si Petr přál setkání s Tomášem Grigarem a zavzpomínat si na staré žlutomodré časy s teplickou ikonou Pavlem Verbířem, který mu i předal v Síni slávy dres FK Teplice s číslem 79 a další propagační materiály FK Teplice.

Petr si prohlédl nejen zázemí kabiny A mužstva, ale také ostatní zákoutí teplické AGC Arény. Před tréninkem se navíc celé mužstvo s Petrem krátce setkalo a nechybělo ani tradiční společné focení. Kromě splnění Žlutomodrého přání, měl Petr ve čtvrtek na stadionu i možnost si, spolu s Ditou Horochovskou a Lukášem Srbou z organizace Silou hlasu, vyzkoušet si ovládání počítače hlasem.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*