FOTO: Tepličtí fotbalisté mají nového ředitele

  •  

Novým ředitelem FK Teplice se stal dosavadní člen dozorčí rady Petr Hynek. Na tiskové konferenci, 3. září, jej veřejnosti představil předseda předtavenstva teplického klubu Pavel Šedlbauer. „Je to člověk, který by mohl navázat na to, co tu odvedl pan Hrdlička. Po rozhovorech v představenstvu jsme rozhodl, že chci, aby klub řídil manažer AGC, což může být někým vnímáno jako nevýhoda, protože nevyrůstal ve fotbalovém prostředí. Já to naopak beru, že to může být i výhoda, protože může být naprosto nezávislý a trošku nad věcí,“ podotknul Šedlbauer.

Podle slov nového ředitele, je fotbal jeho nejoblíbenější sport, i když v něm nikdy ničeho sportovně nedosáhl, snaží se jej ve svém věku aktivné hrát.

Hynek nahradí zemřelého Františka Hrdličku, který stál za největším vzestupem klubu FK Teplice v jeho historii. Začátkem 90. let zachránil teplický fotbal před úpadkem a opětovně jej spojil s teplickou sklárnou, se kterou následně dokázal zrealizovat myšlenku rekonstrukce stadionu Na Stínadlech. Pod jeho vedením klub pravidelně nastupoval v evropských soutěžích UEFA.

.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*