Kulturní tip Jindřicha Frankenfelda, majitele Klubu Božák

  •  

Z teplických kulturních atrakcí si pravidelně nenechám ujít noční návštěvu kebabového bistra v Trnovanech a adrenalinovou procházku kolem Centralu. Je to zaručeně jediné místo ve městě, kde to po setmění trošku žije a navíc je mi sympatické, že tenhle pravidelný mejdan svou neúnavnou prací supportuje policie – přesně takhle by to mělo vypadat všude, kde se řve, pije, prodávajídrogy a fetuje.

Čtenářům je však třeba přiznat, že u nás na takovýhle standard svobody (zatím) nedosáhneme. Na druhou stranu pokud se do Trnovan třeba ještě necítíte, nebo vám to příjde jako moc velký úlet, zkuste nějakou akci u nás.

Třeba budete příjemně překvapeni. Určitě bych upozornil na 5.září, kdy startujeme již jedenáctou sezonu a proběhne oblíbená clubovka Basstards, zaměřená na house, dubstep a dnb. Pro kytarové publikum pořádáme ve zmíněný měsíc ,minimálně 4 koncerty nadupaných zahraničních kapel a všechny hrají parádně. Pokud bych to měl brát podle vzhledu, nejhezčí jsou jednoznačně kluci z Nizozemska Mandrake‘s Monster. Ti mají figury jak z kreslené pohádky o Pocahontas.

Jindřich Frankenfeld, majitel Clubu Božák


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*