Skříňky na Angeru jsou úplně zničené, do konce ledna zmizí

  •  

V areálu na Angeru, který je hojně využíván milovníky skateboardu a inline bruslí, nechalo město na konci března nainstalovat patnáct nových uzamykatelných skříněk. Pořízení vyšlo městskou kasu na 70 000 korun. Během několika měsíců jsou úplně zničené.

„Skříňky byly dány veřejnosti k dispozici letos v březnu. Od té doby byly dvakrát poškozeny, opravy vyšly na více než 12 000 korun a v měsíci listopadu zničeny úplně. S opravou a instalací nových skříněk se tak již nepočítá a do konce ledna 2020 budou odstraněny úplně,“ přibližuje Radka Senftová z teplického magistrátu.

V červnu chybělo pět klíčů i s páskem a číslem. Oprava a pořízení nových a náhradních klíčů vyšlo na 9 523 korun. V září někdo ukradl dvoje dvířka. Nová dvířka a oprava stály 2 715 korun. A v listopadu byly úložné boxy naprosto zničené.

Komplet patnácti boxů v „teplických barvách“ byl vyroben z vysokotlakého laminátu s barevnou fólií a hliníkovými profily. Byly uzamykatelné klíčem, který byl opatřen páskou na ruku s číslem boxu, a fungovaly na vratnou desetikorunovou zálohu.

 

před

po

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*