Mladší žáci sbírali další zkušenosti

  •  

V této sezóně bojují mladší žáci Florbalu Teplice hned na dvou frontách. V lize mladších žáků, která se hraje v klasickém složení pěti hráčů na obou stranách stoupají naše mladé naděje košovým systémem a každým turnajem předvádí lepší a lepší výkony. V trojkovém přeboru mladších žáků sbírají zkušenosti především hráči věkem ještě elévové, kteří si na tuto kategorii teprve zvykají. Ve 14 dnech absolvovali mladší žáci dva turnaje v lize.

Vzhledem ke košovému systému často narazí mladí florbalisté na stejné soupeře. Jeden z turnajů se konal v dalekém Jablonci, kde se utkali s místním týmem, Dynamem Teplice a Lovosicemi. Domů si přivezli dvě remízy a jednu výhru, ale především skvělé zážitky. Další z turnajů byl v Kadani, kde mlži Florbalu Teplice nestačili na domácí Kati, Děčín a poradili si s Podbořany.

Hlavní trenér Láďa Branda pozoruje na svých svěřencích velký pokrok od začátku sezóny: „Kluci zápas od zápasu rostou. Pro mě je nejdůležitější, že je tento sport nesmírně baví a chtějí být pokaždé lepší a lepší. Věřím, že jim nadšení pro florbal vydrží a jsem přesvědčen, že většina má velký potenciál,“ dodává tento emotivní lodivod.

Florbal Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*