V teplické nemocnici bude brzy v provozu nový pavilon

  •  

Plánovaná revitalizace teplické nemocnice pokračuje. Prostory nového pavilonu pro centrální operační sály, centrální sterilizaci a anesteziologicko-resuscitační oddělení jsou největší investiční akcí ve dvanáctileté historii společnosti Krajská zdravotní. V nových sálech se budou operovat cévy, klouby, břišní dutiny a provádět laparoskopické zákroky. Kromě operačních sálů tu bylo dostavěno ještě jednoho nadzemní podlaží pro umístění ARO a JIP.

„Budování nového pavilonu bylo zahájeno v polovině roku 2017. Lékaři a ostatní personál tří oddělení teplické nemocnice dostanou ke své práci prostředí odpovídající standardům třetího tisíciletí a v něm nejmodernější vybavení a zdravotnickou techniku,“ řekl po prohlídce Jiří Novák, předseda představenstva Krajské zdravotní.

Podle projektu bude u nemocnice také 25 nových parkovacích míst pro osobní auta, dvě z nich budou pro tělesně postižené. S otevřením přístupu do ulice Anglická přibude také parkovací plocha pro zaměstnance s 67 parkovacími místy, díky tomu dojde k uvolnění parkovacích míst pro návštěvníky nemocnice přímo v jejím areálu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*