Milada Run láká k jezeru Milada

  •  

Běžecký závod Milada Run přivítá v červnu u jezera Milada již počtvrté stovky běžců. Závěrečný vrchol sportovního seriálu Milada Tour startuje přímo z hlavní pláže.

„Dnes zatopený, bývalý hnědouhelný důl a jeho revitalizované okolí je pro návštěvníky jedním z velkých lákadel. Běžci se na trasách rozhodně nudit nebudou. Přírodní povrch střídá drobná šotolina nebo nově vybudované cesty. Když si ke křišťálově čisté vodě v jezeře přidáte výhledy na Krušné hory i České středohoří odjedete domů jistě s velkým zážitkem,“ zve všechny za pořadatele Michal Neustupa.

Milada Run nabízí také rozmanitý výběr délky tras a kategorií. Půlmaraton se svými dvěma rozdílnými okruhy je opravdovou výzvou. Oblíbená rovinatá desítka už je na Miladě klasikou a na pětku si troufají i běžci začátečníci. Součástí je také rodinný běh a dětské závody.

„V loňském roce ovládli půlmaratonskou trasu Petr Zuda a Vendula Praská. V nabité konkurenci na desítce zvítězil mezi muži mostecký Aleš Filingr, zlatý hattrick z Milady dokonala Zuzana Kotěšovcová. V závodě na 5 km potvrdili svou formu favorité Petr Žaloudek s Evou Slavíkovou,“ hodnotí třetí ročník Michal Neustupa.

Kvalitu závodu dokazuje nadstandardní závodní servis, účast nejlepších běžců z kraje i program pro návštěvníky. Ty čeká autogramiáda olympioniků, soutěže a hry pro děti, biketrial show, bubenická show a mnoho dalšího.

Letošní novinky se postupně odhalují. Rodiče jistě ocení hlídání dětí, elitní závodníci pak možnost získat prize money pro vítěze ve výši 20 000 Kč. Nenechte si utéct své startovní číslo a přihlaste se včas online na www.miladatour.cz. Závod se poběží 6. června.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*