Nemocnice bude kvůli koronaviru třídit pacienty

  •  

V teplické nemocnici se budou v souvislosti se šířením nákazy COVID-19 třídit pacienti. Od pondělí budou zřízena dvě místa pro třídění pacientů přicházejících na jednotlivá zdravotnická pracoviště.

Podle tiskové zprávy Krajské zdravotní bude zavedena od pondělní 7:00 hodiny triáž všech pacientů přicházejících do Nemocnice Teplice a budovy polikliniky. K dispozici budou dvě třídící místa. Jedno třídící místo bude umístěno před vstupem na urgentní příjem u pavilonu F, druhé ve vestibulu polikliniky za komerční zónou.

„Zdravotníci budou třídit pacienty přicházející na jednotlivá zdravotnická pracoviště, vstup na všechna zdravotnická pracoviště nemocnice tak bude možný pouze po průchodu jedním z těchto třídících míst. Pacient po průchodu třídícím místem získá kartu potvrzující negativní screening SARS– CoV-2 a následně bude ošetřen v příslušné odborné ambulanci.“

Pacienti, kteří budou vyhodnoceni triáží jako potencionálně infekční, budou následně ošetřeni se svými obtížemi podle doporučeného postupu.

Třídící místa budou otevřena denně od 7:00 hodin do 15:30 hodin, následně bude triáž pacientů zajištěna pracovištěm urgentního příjmu v pavilonu F.


  •  

1 komentář u Nemocnice bude kvůli koronaviru třídit pacienty

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*