Řidič přejel na přechodu dívce nohu a ujel

  •  

Policie prosí o pomoc při pátrání po řidiči, který ve čtvrtek 5. listopadu mezi 17:45 až 18:00 hodin v Teplicích u Luny způsobil dopravní nehodu, od které ujel.

„Neznámý řidič, který jel od ulice Maršovská po J. Koziny ke kruhovému objezdu, zastavil u Luny před značeným přechodem, kde čekala po jeho levé straně nezletilá dívka. Po zastavení vozidla v protisměru nezletilá vstoupila na značený přechod, v ten samý moment se neznámé vozidlo, které bylo po její levé ruce, rozjelo, jeho řidič nedal dívce přednost a přejel jí nohu. Řidič na krátký moment přibrzdil a poté z místa odjel, aniž splnil povinnosti dané zákonem,“ popisuje událost policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že dívky utrpěla zranění, které si vyžádalo ošetření v nemocnici.

Policie hledá vozidlo zřejmě stříbrné barvy verze kombi (typu Passat, Octavia, popřípadě Audi), jehož řidič od nehody ujel, uvnitř měl sedět muž jako řidič a vedle na místě spolujezdce žena.

„Žádáme svědky této události, případně řidiče, který jel v protisměru a před přechodem zastavil, nebo další řidiče, kteří v inkriminované době místem projížděli a pořizovali záznam na auto kameru ve svém vozidle, aby nás kontaktovali na lince 158, případně se obrátili přímo na Dopravní inspektorát Teplice, ulice Husitská 708/5, tel. 974 439 260,“ dodává policejní mluvčí.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*