Sedmáci ze ZŠ a MŠ Koperníkova vyhráli v soutěži

  •  

Žáci 7. A a 7. B třídy ze ZŠ a MŠ Koperníkova zvítězili v krajském kole celostátní soutěže v učení cizích jazyků s názvem Podzimní WocaBee šampionát.

Soutěž probíhá na základních a středních školách. Soutěží se online a ve všech cizích jazycích. Kritériem hodnocení je píle žáků v učení se nové slovní zásoby. Sedmáci ze ZŠ a MŠ Koperníkova v těchto dnech bojují o titul nejpilnějších studentů cizích jazyků v České republice. Vítězové se ve finále utkají s těmi nejlepšími ze Slovenska.

Podzimní WocaBee šampionát odstartoval 9. listopadu okresními koly. Výherci z okresů postoupili do krajských soutěží a ti nejlepší z každého kraje aktuálně bojují o výhru v celostátní soutěži.

„Popravdě musím říct, že jsem žáky k účasti v soutěži nijak nemotivovala. Možnost zapojit se do soutěže, navíc s hezkými cenami, to je výzva sama o sobě, do které se děti s chutí pustily,“ řekl paní učitelka Michaela Klapková Ozomová, která ve vítězné třídě vyučuje anglický jazyk. Žáci mají dobré šance na umístění i v celostátní soutěži.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*