Teplice si připomenou Jaroslava Kuberu

  •  

Ve středu 20. ledna to bude rok, co všechny překvapila zpráva o úmrtí bývalého teplického primátora a senátora Jaroslava Kubery.

První výročí úmrtí pana Jaroslava Kubery si připomeneme ve středu 20. 1. 2021 v 10 hodin krátkým setkáním u vzpomínkového místa, které bude vytvořeno v přízemí budovy Magistrátu města Teplic v Krupské ulici, výloha směrem do náměstí Svobody.

Budeme rádi, pokud se k nám připojíte a společně vzpomeneme na pana Jaroslava Kuberu, položíme kytičku a zapálíme svíčku.

„Doba nám bohužel neumožňuje uspořádat žádné větší setkání. Přesto další vzpomínkovou akci připravujeme na den nedožitých 74. narozenin pana Jaroslava Kubery, na úterý 16. února. Co to bude, si zatím necháme jako překvapení. Malou nápovědou bude připojené video,“ říká Radka Senftová z teplického magistrátu a dodává: „Doufáme, že se nám povedlo vytvořit něco, co nám ho bude připomínat takového, jakého jsme ho znali a měli rádi. Milujícího Teplice a Tepličany, pracovitého, dobře naladěného a s ohromným smyslem pro humor.“


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*