Na pozici ředitele FK Teplice rezignuje Petr Hynek

  •  

Kvůli účasti na oslavě padesátin podnikatele Petra Bendy v hotelu Prince de Ligne rezignoval ředitel FK Teplice Petr Hynek na své pozice v klubu.

Podle vyjádření na webu klubu se tak rozhodl po jednání představenstva. „K 31. lednu rezignuji na funkci člena představenstva i ředitele FK Teplice. Vnímám své pochybení a nechci svým činem poškodit mediální obraz klubu, proto jsem se takto rozhodl,“ říká Petr Hynek, který klub vedl od září 2014, kdy ve funkci nahradil Františka Hrdličku, který 2. srpna téhož roku zemřel.

Teplický fotbalový klub, než se účast Petra Hynka na narozeninové oslavě potvrdila, odsoudil samotný večírek a účast Milana Hnilička. „Toto chování se nám nelíbí, protože je to jednoznačným porušením všeho, co musí v této zemi obyčejní lidé každý den dodržovat. Z těchto důvodů samozřejmě nemůže mít Milan Hnilička naši důvěru v čele Národní sportovní agentury, proto považuji za nedostatečnou pouhou rezignaci na mandát poslance,“ zní v prohlášení předsedy představenstva Pavla Šedlbauera s tím, že Milan Hnilička měl jít při všech opatřeních, která platí, příkladem celé sportovní veřejnosti i samotným sportovcům.

Situaci v klubu bude představenstvo řešit v následujících dnech a týdnech. „Představenstvo bude k dispozici managementu klubu, aby mohlo vše bez problémů dále fungovat. Další postup pak oznámíme v příštím týdnu,“ dodává k rezignaci ředitele klubu Pavel Šedlbauer.

Oslavy v hotelu Prince de Ligne se kromě Petra Hynka zúčastnil také šéf Národní sportovní agentury Milan Hnilička, který vzápětí rezignoval na poslanecký post, Vladislav Husák, jehož účast na večírku stála místo krajského policejního ředitele, expremiér Jiří Paroubek, člen Rady České televize Jiří Šlégr nebo teplický zastupitel Michal Kasal, který rezignoval na funkci zastupitele ve středu.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*