Party v hotelu Prince: Úředníci dostali k řešení další přestupky

  •  

Policie se i nadále zabývá oslavou v hotelu Prince de Ligne. Na teplický magistrát předala k projednání porušení vládních opatření další tři osob, které jsou podezřelé z porušení omezení volného pohybu osob.

„Příslušné krajské hygienické stanici bylo postoupeno možné porušení zákona o ochraně veřejného zdraví odpovědnou právnickou osobou, která umožnila nerespektování mimořádného opatření.“ říká mluvčí policie Jana Slámová a dodává, že teplickému finančnímu úřadu v Teplicích bylo předáno k projednání porušení evidenční povinnosti o místních poplatcích.

Podle policejní informace zatím nebyla zjištěna přítomnost jakéhokoliv policisty nebo služebního funkcionáře z teplického krajského ředitelství a zároveň nebylo zjištěno pochybení policistů, kteří v Teplicích kontrolovali restaurace. Do hotelu na Zámeckém náměstí ale nepřišli. Jejich postup prověřuje Generální inspekce bezpečnostních sborů.

Na oslavě narozenin teplického podnikatele Petra Bendy se koncem ledna v hotelu Prince de Ligne setkaly desítky lidí. Mezi nimi i liberecký krajský ředitel policie Vladislav Husák, který byl kvůli tomu odvolán policejním prezidentem z funkce. Expremiér Jiří Paroubek, místopředseda Rady České televize Jiří Šlégr, ředitel teplických fotbalistů Petr Hynek, který na svůj post rezignoval nebo vládní zmocněnec pro sport Milan Hnilička, který posléze skončil ve funkci poslance.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*