Začaly padat první pokuty za party v hotelu Prince

  •  

Policie předala na teplický magistrát k projednání sedmnáct osob, které jsou podezřelé z porušení omezení volného pohybu osob. „Celou věc úředníci projednají v souladu s krizovým zákonem a se zákonem o přestupcích,“ uvedl tajemník teplického magistrátu Marek Fujdiak s tím, že všem hrozí pokuta až dvacet tisíc.

Další šetří hygiena. Podle její ředitelky Lenky Šimůnkové Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje potrestala šéfa Národní sportovní agentury Milana Hniličku a člena rady ČT Jiřího Šlégra. Dostali pokutu deset tisíc korun za to, že neměli ve vnitřních prostorách budovy nasazenou ochranu dýchacích cest, důkazem byly pořízené fotografie z akce.  Hygienici zaslali oznámení o udělení pokuty ještě Vlastimilu Dvořákovi mladšímu, členovi rodiny podnikatele Bendy.

Teplickému finančnímu úřadu v Teplicích bylo předáno k projednání porušení evidenční povinnosti o místních poplatcích. Za to hrozí až půl milionová pokuta majiteli hotelu.

Na oslavě narozenin teplického podnikatele Petra Bendy byl koncem ledna i expremiér Jiří Paroubek, místopředseda Rady České televize Jiří Šlégr, ředitel teplických fotbalistů Petr Hynek, který na svůj post rezignoval, bývalý policejní ředitel Vladislav Husák, který byl kvůli tomu odvolán policejním prezidentem z funkce nebo vládní zmocněnec pro sport Milan Hnilička, který posléze skončil ve funkci poslance.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*