Po dlouhé době opět pohromadě a v tréninku

  •  

Hokejisté týmu Huskies začali s tréninky na venkovním hřišti u ZŠ Na Stínadlech. Naposledy se společný trénink konal 26.12. loňského roku na zimním stadionu v Povrlech a na kluzišti u obchodního centra v Srbicích.

Období online tréninků je snad definitivně u konce. Doufají v to trenéři, vedení klubu, rodiče a samozřejmě i děti, které si společné tréninky užívaly a dle trenérů se dostavily i v celkem slušné kondici. Všichni v klubu doufají, že už nepřijde žádná vynucená pauza a že se zanedlouho začne trénovat i na milovaném teplickém Zimáku. „První tréninky jsou spíše takové seznamovací.

Děti se dlouho neviděly s kamarády a trenéry. Původní plán byl takový, že prvních 14 dní přípravy budeme jen hrát. Fotbal, basketbal, házenou, hokejbal, různé honičky. Místo toho se snažíme držet děti na uzdě ve dvojicích a s rozestupy. I přesto jsme ale s tréninky spokojeni. Dětem i trenérům už to hodně chybělo “ sděluje šéftrenér klubu Martin Cimrman. „Musíme všechny děti pochválit. Byly skvělé. Je vidět, že se doma hýbaly a neflákaly se. Za to zaslouží pochvalu i rodiče“ dodávají trenéři Ondřej Klement a Jiří Procházka.

Huskies Teplice


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*