Očkování se ze SportArény přesouvá znovu do nemocnice

  •  

Očkovací centrum proti nemoci covid-19 ve SportAréně v Teplicích dnes ukončilo provoz a přesouvá se do areálu teplické nemocnice. S ukončením provozu očkovacího centra přestane ke sportovní hale jezdit speciální autobusová linka.

Od pondělí 2. srpna se bude očkovat v přízemí interního pavilonu „J“. Provozní doba se nemění, otevřeno bude – z důvodu snížení kapacity na 300 míst pouze pro registrované zájemce o očkování – ve všední dny od 8:00 do 18:00 hodin.

V očkovacím centru ve SportAréně v Teplicích bylo za celou dobu provozu od 14. dubna, tedy za 108 dní, podáno cca 59 tisíc dávek očkovací látky, primárně Comirnaty od společnosti Pfizer/BioNTech.

„Během doby, kdy platila nařízení vlády proti šíření koronavirum se nedalo dělat téměř nic, natož sportovat v uzavřených prostorech. Vnímám rozhodnutí vytvořit ve SportAréně očkovací centrum jako správné a prospěšné pro všechny občany Teplic i blízkého okolí. Potvrzují to i počty očkovaných. Pevně doufám, že sportoviště už bude využíváno pouze k účelům, ke kterým bylo vybudováno.“, řekl náměstek primátora Teplic Jiří Štábl.

Během pondělí zmizí z haly veškeré vybavení očkovacího centra a od úterý bude SportAréna znovu patřit sportovcům. V rámci přípravného kempu využijí sportovní halu jak tepličtí basketbalisté, tak při společné přípravě juniorští hokejisté HC Kladno s místními HC Huskies. Naplno začnou trénovat i futsálisté Svarogu Teplice.

V druhé polovině prázdnin se ve sportovní hale vystřídají i volejbaloví reprezentanti do 19 let, ústečtí a tepličtí krasobruslaři, hokejisté HC Letňany a HC Slovan Ústí nad Labem. Poslední srpnový víkend zakončí na ledu Zimáku sérii tréninkových kempů hokejistů Kladna, Ústí nad Labem, Letňan a Teplic hokejový turnaj O pohár primátora města Teplice.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*