Do Prahy vás svezou žluté autobusy

  •  

Od konce srpna začnou jezdit na trase Praha – Teplice a zpět žluté autobusy. Na nové expresní lince pojedou autobusy RegioJet 13x denně v každém směru.

V Praze budou vyjíždět z autobusového stanoviště Praha – Holešovice (trasa metra C); v Teplicích zastaví na třech zastávkách: Celní, Benešovo náměstí a Pražská. Po Arrivě je to druhý autobusový dopravce, se kterým se z Teplic svezete do Prahy.

„Rozšiřujeme naše spojení mezi Prahou a ČR a dalším klíčovým centrem v rámci Ústeckého kraje. Autobusy RegioJet nabídnou cestujícím nejpohodlnější cestování – jak při pravidelném dojíždění, tak i při volnočasových a dalších cestách. Autobusy RegioJet zvládnou trasu z Prahy do Teplic za 60 minut“, říká Kristýna Slezáková, manažerka autobusové dopravy.

Ceny jízdenek začínají v září na 79 korunách, od října pak bude zvýhodněné jízdné dostupné při platbě Kreditovou jízdenkou, kterou získáte jednoduchou registrací na internetu a je zcela zdarma.

Jízdenky na nové spoje na trase Praha – Teplice a zpět jsou v prodeji – a to jak přes internetové stránky www.regiojet.cz tak i v prodejní aplikaci RegioJet nebo na prodejních místech RegioJet a Student Agency. První spoje pojedou v obou směrech v neděli 29. srpna.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*