Tenisový turnaj v Košťanech se vydařil

  •  

Chladné, lehce větrné počasí nebylo ideální na sportování. Navzdory všem těmto okolnostem se osmnáct párů chtělo věnovat hře zvané „tenis“ a užít si už 30. Košťanský pouťový pohár. Tuto možnost jsem jim umožnil uspořádáním tenisového turnaje dvojic s názvem „VYSMÁTEJ“. Celá tato akce se uskutečnila v tenisovém areálu Sokola Košťany. Kvalita hry se letos posunula na mnohem vyšší úroveň, neboť mnoho jedinců prostě víc potrénovalo.

Turnaj probíhal v klidné a pohodové atmosféře také díky tomu, že s přípravou vydatnou měrou pomohli Pišta, Evička, Cepíňák a pan Pelz. Tímto jim děkuji! Další, komu patří dík, je Dominik, který se vzorně staral o plné spokojené žaludky. Nesmím zapomenout na mnoho dam, které upekly mnoho sladkých, ale i slaných dobrot. Namátkou paní Čulíkovou a její maminku, paní Kolafovou, paní Winklerovou, paní Solnařovou a další. Toto všechno byl mnohdy hendikep, neboť s plným žaludkem se hraje hůře.

O kvalitní pitný režim se postaral pan Červenec. Propagaci a vše s ní spojené zařídil pan Pelz a město Košťany. Takže zpět k tenisu. Jak bylo řečeno na začátku, bylo osmnáct dvojic, ty se rozdělily do tří skupin po šesti. Dva nejlepší páry z každé skupiny si zahrály tzv. rozstřel. Vítězové těchto klání se utkali o první až třetí místo, poražení o čtvrtou až šestou příčku. Zbylé dvojice o další umístění. Já doufám, že v takovémto duchu, klidné atmosféře, no prostě s úsměvem, se tenisté budou rádi vracet, říká hlavní organizátor Venca Štark.

 

Celkové pořadí turnaje dne 18. září:1. místo Šrámek (Cepíňák) – Nasler, 2. místo Mádlík (Mydloch) – Brejcha, 3. místo Novotná Jarmila – Štark, 4. Novotná Štěpána – Pohl, 5. Bartoš – Červený, 6. Dvořák (Kevin) – Toman (Láďa), 7. Opata Zdenek ml. – Klášterka, 8. Tischer (Pišta) – Evička Winklerová, 9. Fričl – Weinolt, 10. Karásek – Sršeň, 11. Vlková – Novák, 12. Kučera (Havran) – Neymanová, 13. Fričlová Zdena – Hubka, 14. Vajdišovi,15. Hurčíková (Pivana) – Müller (Dan), 16. Červencová Libuška – Opatrný, 17. Červenec – Aspol, 18. Frühauf – dcera Hanička.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*