FOTO: Zloději v Teplicích ukradli šperky v hodnotě 64 tisíc korun

  •  

Policie žádá veřejnost o spolupráci při pátrání po dvojici zlodějů, kteří se specializují na krádeže šperků. Podezřelí mají propracovaný systém jak se k drahému zboží dostat. Zatímco jeden z mužů zabaví obsluhu a nechává si ukázat klenoty, druhý využije chvilkové nepozornosti zaměstnance a z regálu, nebo vitríny odcizí šperk. Tepličtí kriminalisté prošetřují už dva případy, které mají na svědomí stejní pachatelé.

Již 25. září v dopoledních hodinách odcizili popsaným způsobem ze zlatnictví v teplickém obchodním centru briliantové náušnice v hodnotě 41 tisíc korun a už o necelou hodinu později v dalším zlatnictví v centru Teplic svůj trik zopakovali a nepozorovaně si odnesli zlatý náramek za 23 tisíc.

Muži však nekradli pouze na Teplicku, vydali se i do Karlových Varů, kde vykradli další zlatnictví. Jednání pachatelů zachytily průmyslové kamery v prodejnách, na záznamech jsou vidět i obličeje pachatelů.

Policie přivítá jakékoliv svědectví k totožnosti, nebo výskytu podezřelých mužů, informace je možné sdělit na Službu kriminální policie a vyšetřování v Teplicích, nebo Karlových Varech, případně na bezplatnou linku 158.

foto_podezřelých foto_podezřelých (1) foto_podezřelých (2) foto_podezřelých (3)

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*