Barevná lakovaná skla mění styl bydlení

Příklad Přírodního stylu – Lacobel Pink Nude a Matelac Green Safari. Foto: AGC Glass Europe
  •  

Sklo již dávno není synonymem pro okna, dveře či skleněné fasády. Stále více se využívá také v interiérech, a to na místech, kde byste jej ještě nedávno nečekali. Architekti, projektanti, developeři, ale i samotní majitelé domů a bytů se nechávají unést čistými tvary, elegancí skleněných prvků v interiéru a jednoduchou údržbou.

„Doba se posunula a sklo je dnes běžnou součástí nejen fasád, ale také interiérů. Díky obrovskému technologickému posunu dokážeme pro nové i renovované interiéry poskytnout nepřebernou škálu tvarů, barev i typů materiálů. Využití skla v interiéru má dnes prakticky neomezené možnosti,“ říká Petr Novák, produktový manažer dekorativních skel ze společnosti AGC, která je největším a nejkomplexnějším dodavatelem skleněných řešení pro stavebnictví. A právě v letošním roce přichází AGC s novou kolekcí dekorativních skel s lakovanou zadní stranou Lacobel (lesklý povrch) a Matelac (matný povrch). V nové kolekci je 10 odstínů shodných v lesku i matu, které jsou si ideálním protějškem a nabízejí elegantní kombinace tón v tónu.

Barvy podle stylu

K výběru nové kolekce byli přizváni odborníci v oblasti barev, kteří se sešli s profesionály ze světa architektury a interiérového designu. Pro inspiraci byly barvy seskupeny do čtyř lifestylových linií, které představují různé barevné kombinace a to, jak ladí s různými materiály. Dekorační styly odráží také vliv barev a emocí na design interiérů a vy si sami můžete vybrat styl, ve kterém vám bude nejlépe. Nuže, inspirujte se!

Minimalistický životní styl…

…klade důraz na čistotu, lehkost a moderní design. Moderní klidné a jemné tóny dodávají interiéru luxusní, ale diskrétní akcenty a umožňují dokonale kombinovat sklo s kamennými a keramickými prvky.

Přírodní životní styl…

…reprezentuje zemité přírodní barvy, které zaručují dokonalou rovnováhu, navodí klidné a autentické prostředí. V tomto životním stylu zaměřeném na harmonii lze sklo dokonale snoubit se světlými odstíny dřevěných prvků či korkem, a být tak i v interiéru blíže přírodě.

Tradiční životní styl…

…to je paleta sytých, klasických barev a vytříbených akcentů, které kombinují tradiční vzhled s letmými dotyky moderního stylu. Tento styl ocení především milovníci soukromí a elegance. Sklo v kombinaci s ušlechtilými materiály, jako jsou tmavá dřeva a mramor, vytváří klasický vzhled a vzbuzuje pocit luxusu, intimity a elegance.

Dynamický životní styl…

…je styl plný energie a optimismu, který přináší uvolnění díky své síle a originalitě. Dokáže vytvořit svět plný intenzivních barev odrážejících radost ze života. Zkombinujte sklo s teracem, pryskyřicí a barevnými betonovými podlahami a vytvořte interiér sršící životem a pozitivní energií, který je zárukou originality.

Nepřeberné možnosti

  • obklady stěn
  • nábytek (obklady horizontálně i vertikálně, výplně dvířek, desky stolů apod.)
  • popisovací tabule do dětského

pokoje i do kanceláře

  • dveře vestavných skříní
  • vnitřní parapety
  • …a mnoho dalšího.

Bezpečnost a použití v interiéru

Všechna skla Lacobel a Matelac jsou k dispozici v bezpečnostním provedení s fólií SAFE+, která splňuje přísné bezpečnostní normy. Skla Lacobel a Matelac jsou určena pro interiérové aplikace. Pro venkovní a vnitřní použití v blízkosti horkých zón nabízí AGC tepelně tvrzená (kalená) skla Lacobel T a Matelac T.

Společnost AGC je vám vždy nablízku díky distribuční síti, technické podpoře, partnerům v síti Glastetik i technickým řešením pro lepení a čištění skel. Pro informace o produktech navštivte webové stránky www.agc-yourglass.com nebo www.glastetik.cz.  Pro informace o instalaci, čištění a údržbě navštivte www.agc-store.com.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*