Arkadie má nové posezení pro své klienty

Foto: FK Teplice
  •  

V minulých dnech Nadační fond FK Teplice pomohl desetitisícovým darem Arkadii k vybudování venkovního posezení pro jejich klienty na zahradě v areálu nově zrekonstruovaného střediska v Krupce. Za dar poděkovala ředitelka Arkadie Lenka Machaloušová, která upřesnila, že peníze použili na výrobu stolu na zahradu v Krupce, která postupně prochází revitalizací.

„Snažíme se vlastními silami vytvořit takové prostředí, kde si rádi posedíme s našimi klienty a zaměstnanci. Loni došlo k celkové rekonstrukci budovy, díky které byl vybudován bezbariérový vstup na zahradu a tak i vozíčkáři mohou trávit příjemné chvíle. Na zahradě nám chyběl stůl. Vzhledem k poměrně specifickým požadavkům jsme ho nechali vyrobit na zakázku,“ vysvětlila ředitelka Arkadie a dodala, že s teplickými fotbalisty má Arkadie dlouhodobou vynikající spolupráci.

„Někteří klienti Arkadie jsou častými hosty na našem stadionu a z druhé strany zase například naši mládežníci se svými trenéry v minulosti zase navštívili chránění dílny či stacionáře Arkadie,“ doplnil Vilém Kunz, CSR manažer FK Teplice.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*