V prosinci rozzáří jezero Milada zimní běh

  •  

Závěrečná akce sportovního seriálu Milada Tour bude podle organizátorů plná překvapení. Přesunutý Winter Milada Run proběhne 11. prosince ve speciální pekelně vánoční atmosféře.

„Už při příchodu do zázemí projdou závodníci speciální pekelnou bránou. Sportovní halu rozzáří vánoční stromeček, výzdoba i několik světelných instalací. Prostor haly také oživí koledy i známé vánoční hity,“ popisuje za pořadatele Michal Neustupa a dodává, že kromě klasického občerstvení na účastníky po skončení závodu bude čekat domácí vánoční cukroví, štoly nebo vánočky. Vodu s čajem doplní svařák a punč.

Nebude chybět vyhřívané zázemí s šatnami, sprchami, úschovnami, které poskytne sportovní hala v Chabařovicích. Nedaleko od ní bude start dvou hlavních tras a to na 5,3 a 12,5 kilometrů. Odměnou pro každého běžce bude unikátní kovová medaile. Ti nejlepší potom obdrží tradiční, ručně obráběné, skleněné trofeje a hodnotné ceny od partnerů seriálu. Nejmenší běžce čeká dětská medaile v cíli, kterou jim předá Mikuláš s čertem. Po celý den bude také možné se nechat vyfotit ve vánočně laděném fotokoutku.

Po vyhlášení samotného Winter Milada Run bude následovat slavnostní ceremoniál pro absolutní vítěze letošního ročníku Milada Tour a vyhlášení nejlepších týmů. Registrace a více informací naleznete na www.miladatour.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*