Teplický primátor převzal ocenění pro skatepark na Angeru

  •  

Areál na Angeru je hojně využíván milovníky skateboardu a inline bruslí. Najdou tam klasické překážky, rampy, traily… Celobetonové hřiště v nevšedním moderním provedení láká nejen „skejťáky“ ale i scootery k prohánění koloběžek.

Skatepark byl slavnostně otevřen na podzim 2017 a město za něj zaplatilo bezmála deset milionů korun. Primátor Teplic Hynek Hanza v těchto dnech převzal za provoz skateparku ocenění. „Protože město Teplice skatepark vzorně provozuje a park vyhovuje všem požadavkům příslušných technických norem, byla městu jako provozovateli veřejného zařízení po provedeném nezávislém auditu udělena značka „Hřiště-sportoviště-tělocvična – ověřený provoz“. Tato chráněná značka je součástí Národního programu Česká kvalita. A navíc, licence na používání této značky byla přiznána nejen provozovateli, ale i výrobci společnosti Mystic Construction za mimořádně kvalitní výrobek a originální architektonický přístup a přínos,“ vysvětluje mluvčí města Robin Röhrich.

Hřiště je součástí rozsáhlého volnočasového sportovního areálu, jeho součástí je i in-line dráha a dětské hřiště včetně odpočinkových setů, a umožňuje tedy vyžití dětem i nižší věkové kategorie.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*