Běh s čelovkou letos pomůže Andree a Bohumilovi

  •  

Projekt Běh s čelovkou se bude i letos konat v Teplicích. Společně s organizací Pomáhej srdcem ho pořádá Centrum pro roztroušenou sklerózu Nemocnice Teplice. „První ročník Běhu v Teplicích se opravdu vydařil. Zúčastnilo se ho přes 300 startujících a na podporu Moniky se vybralo obdivuhodných 42 tisíc korun. Za ně si mohla koupit nejen elektrický skútr, ale i chodítko, které jí usnadňuje pohyb v domácnosti,“ popisuje sociální pracovnice neurologického oddělení Jaroslava Brhlíková.

Letošní běh je věnován Andree a Bohumilovi, který znají roztroušenou sklerózu na vlastní kůži už pěknou řádku let a přesto mají stále obdivuhodně pozitivní pohled na život.

Při Běhu s čelovkou nejde o rychlost. Na 5 kilometrů nebo 600 metrů dlouhé trase, která povede předvánočně ozdobenými Teplicemi, jsou vítáni úplně všichni – sportovci profesionálové i ti rekreační, rodiny s dětmi každého věku, vozíčkáři, pejskaři, i všichni ostatní. Jde o to, aby si všichni příchozí prožili při atmosféře adventu sílu krásného pocitu, který se dostaví u člověka, který pomohl druhému. Sraz 4. prosince v 18:00 tentokrát u teplického domu kultury. Program začíná už v 16:30 hodin.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*