Adventní víkend nabídne rozsvěcení stromků, jarmark i trhy

  •  

Adventní čas na Teplicku zpestří několik akcí. V samotných Teplicích se koná 28. listopadu od 14:00 hodin už tradiční Teplická vánočka, její součástí bude v 17:00 slavnostní rozsvícení vánočního stromu. Novinkou jsou teplické adventní trhy, které budou na náměstí Svobody od 27. listopadu až do 23. prosince. Jejich konání potvrdil i přes momentální epidemickou situaci mluvčí radnice. „Adventní trhy jsou stále v plánu, za dodržení všech platných nařízení vlády by měl být i doprovodný program,“ řekl mluvčí města Robin Röhrich.

V Krupce se v neděli 28. listopadu před městským úřadem koná tradiční jarmark, během kterého bude probíhat program pro děti i dospělé a v 17:00 se slavnostně rozsvítí vánoční strom. V Duchcově se vánoční strom rozsvítí na náměstí Republiky také 28. listopadu v 17:00 hodin. Program začne už v 13:00 hodin. Vzhledem k platnému opatření vlády bude prostor akce uzavřen. Na akci bude vpuštěno maximálně 1 000 návštěvníků, kteří prokážou svou bezinfekčnost. Děti do 12 let se prokazovat nemusí.

Bílinská radnice přesunula sobotní akci z náměstí do areálu Letního amfiteátru na Kyselce. Bohatý program začne v 15:00. Akce se v areálu amfiteátru bude moci zúčastnit nejvíc 1 000 lidí. Každý se musí prokázat potvrzením o prodělání nemoci covidu nebo očkováním.  Děti do 12 let se prokazovat nemusí.

Vánoční strom Modlanska se podle plánu rozsvítí 27. listopadu v 16:40 hodin před obecním úřadem v Modlanech. Chybět nebude oblíbený svařák a vánočka.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*