Modlany si užijí poslední adventní koncert

Foto: kalivodova.cz
  •  

Přední česká mezzosopranistka, sólistka a členka Národního divadla v Praze Andrea Kalivodová zakončí svým vystoupením adventní koncerty v modlanském kostele sv. Apolináře, a to v neděli 19. prosince od 16:00.

V jejím podání, za klavírního doprovodu Ladislavy Kaspříkové, zazní známé melodie z muzikálu Fantom opery, Kočky ale také Ave Maria. V repertoáru nechybí vánoční klasika, jen namátkou Tichá noc, Štědrej večer nastal, Narodil se Kristus pán a řada dalších.

„Podle našeho sloganu „Bavíme se, ale pomáháme“ bude podporující vstupné 100 korun, věnováno na podporu domova důchodců v Bystřanech na pohybový program Exdase, určený pro seniory se specifickými potřebami se zaměřením na postižené Alzheimerovou chorobou či handicapované, upoutané na invalidní vozík či jinak zdravotně postižené,“ říká místostarosta obce Modlany Petr Hubený.

Vstupenky se budou prodávat na místě, před koncertem. Pokud návštěvníci budou chtít přispět i vyšší částkou, než je stanovené podporující vstupné, samozřejmě mohou a celý výtěžek z letošního Vánočního Modlanska, bude při závěrečném koncertu druhou lednovou neděli, předán do rukou ředitelky domova důchodců v Bystřanech.

Bohužel stále platí hygienická opatření a při vstupu budete muset předložit potvrzení o očkování či prodělané nemoci covid-19, součástí opatření je i nasazený respirátor.

 


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*