Vánoční charitativní aukce vynesla téměř 30 tisíc korun

  •  

Ve vánočních charitativních aukcích byly vydraženy dresy a další fotbalové relikvie, které věnovali hráči, trenér či ředitel teplického fotbalového klubu, za téměř 30 tisíc korun. Celá částka směřovala na transparentní účet Nadačního fondu FK Teplice.

„Děkujeme z celého srdce všem za podporu Nadačního fondu FK Teplice v roce 2021, která nám umožnila podpořit takové množství jednotlivců a organizací, zejména v našem regionu,“ poděkoval za správní radu Nadačního fondu FK Teplice Martin Kovařík.

Nadační fond, který funguje už druhým rokem, pomohl především jednotlivcům, ať již šlo o Štěpánka, Marcelu, Adama, Ivetu, Irenu, Majdalenku, Vlastu, Vladimíra, Helenu, Klaudii, Haničku, Míšu, Terezku, Johanku, Jáchyma, Vašíka, Bohouše anebo některé mládežníky FK Teplice. Vedle toho se, ale pomohlo i některým organizacím a to zejména na Teplicku, ať již šlo o MS Centrum Teplice, Domov Důchodců Bystřany, Arkadii Teplice, Dětské domovy v Tuchlově, Krupce, Duchcově, teplický Klokánek či Zvonkohru Teplice.

Nadační fond FK Teplice letos svoji pomoc ještě výrazněji prohloubil a to nejen díky příspěvkům hráčů, zaměstnanců klubu, partnerů, ale také fanoušků. Za rok 2021 rozdělil více než 330 tisíc korun.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*