Tým pořadatelů Milada Tour plánuje další ročník

  •  

Ani v letošním roce nepřijdou lidé o závody oblíbené rodinné sportovní série Milada Tour. Podle organizátora Michala Neustupy se už v únoru bude konat odložený Winter Milada Run.

Závěrečný závod loňské sezony Winter Milada Run přišel kvůli koronavirovým opatřením o prosincový termín. Už máte náhradní?

Ano, závod se uskuteční 5. února. Uvidíme, jaká budou v té době opatření, ale jsme připraveni závod uspořádat i formou startů ve vlnách nebo intervalově. Navíc chystáme vyhlášení celé Tour za rok 2021.

Jak celkově do loňského sportovního seriálu Milada tour zasáhl koronavirus?

Kromě odkladu závodů na náhradní termíny jsme se museli vypořádat s mimořádnými hygienickými nařízeními, kontrolou závodníků, omezeným doprovodným programem, ale také s navýšením finančních prostředků, které jsme museli do jednotlivých akcí investovat. O to více si vážíme toho, že jak závodníci, tak návštěvníci si akce užili a byli rádi, že se alespoň v nějaké formě závody uskutečnily.

Jak uplynulý ročník hodnotíte?

Situace nebyla vždy úplně jednoduchá, ale zůstáváme pozitivní. Ani na chvilku nás nenapadlo, že bychom některý závod úplně zrušili. Potěšily nás skvělé reakce od lidí, povedli se doprovodné aktivity jako Virtual Charity Run nebo Týden splněných přání pro dětský domov v Tisé. Zatím cítíme i přízeň většiny partnerů, za což jim patří velký dík. Děláme vše naplno a už se moc těšíme na rok 2022.

Na co nového se mohou lidé letos na Milada Tour těšit? Můžete prozradit termíny jednotlivých závodů?

Spuštění registrací na letošní rok jsme oproti minulosti posunuli až na konec ledna. Částečně se chceme vrátit k tradičním termínům. Cyklozávod plánujeme na 7. května, Milada Run na 4. června a Winter Milada Run na 10. prosince. Novinek bude jako každý rok více. Některé z nich odhalíme právě se startem registrací.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*