Ženská reprezentace se představí v dubnu na Stínadlech

  •  

Na teplický stadion se opět vrátí reprezentační družstvo. Na Stínadla tentokrát zavítá národní tým žen, který zde odehraje důležitý zápas v kvalifikaci o MS 2023. Svěřenkyně bývalého hráče Teplic Karla Rady vyzvou v AGC Aréně tým Islandu, se kterým bojují o druhou (barážovou) příčku v kvalifikační skupině C. Zápas se bude hrát v úterý 12. dubna od 17:30. České hráčky na podzim dvakrát remizovaly s velmi silným Nizozemskem, vysoko porazily také Kypr, ale duel na Islandu se jim nevydařil, a tak to budou chtít v Teplicích soupeřkám vrátit.

Teplický klub se bude snažit reprezentantkám opět vytvořit skvělou kulisu, jako se to povedlo při posledním zápase národního týmu do dvaceti let. „Na zápas v Teplicích se moc těším, jelikož to pro nás bude velice důležité utkání a budeme potřebovat uhrát dobrý výsledek. Věřím, že nás přijde podpořit co nejvíce fanoušků a pomohou nám k dosažení našeho cíle,“ uvedla kapitánka národního týmu Petra Bertholdová.

Předprodej vstupenek na tento duel se spouští již nyní. Jednotná cena vstupenky je 50 Kč, permanentkáři FK Teplice mají vstup na tento duel zdarma. Otevřena bude východní a jižní tribuna, kde pro permanentkáře budou vyhrazeny sektory 34 a 20. Zvány na utkání jsou také mládežnické skupiny škol a sportovních klubů, které mají vstup zdarma a mohou se hlásit na martin.kovarik@fkteplice.cz.

Češky jsou zatím na třetím místě kvalifikační skupiny C za Nizozemskem a právě Islandem. Na světový šampionát postupují přímo jen vítězové skupin, na druhé celky čeká baráž.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*