Tradiční Cyklozávod Milada v novém

  •  

Už v sobotu 7. května startuje největší cyklistická akce, která je součástí populárního seriálu Milada Tour. Závod se koná v unikátní krajině bývalého hnědouhelného dolu, který se v posledních letech změnil v krásné přírodní prostředí jezera Milada na rozmezí Krušných hor a Českého středohoří. Tento MTB závod je zároveň pomyslným otvírákem celé Milada Tour 2022.

Již patnáctý ročník Cyklozávodu Milada, oblíbeného rodinného závodu pro elitní i hobby cyklisty se zázemím v Motoareálu Chabařovice, láká podle pořadatelů v letošním jubilejním ročníku na plno novinek. Hlavní bude změna tras jak na 25, tak na 50 lilometrů. Cyklisté tak budou moci poznat zcela nové lokality Českého středohoří.

Pořadatelé ani letos nepřipraví účastníky o unikátní medaile či o možnost zakoupení si funkčních triček seriálu v novém designu. Změn se dočkaly také trofeje pro nejrychlejší cyklisty. Pro vítěze nebudou chybět ani další hodnotné ceny.

Všechny závody spojuje výborná rodinná atmosféra, která cílí mimo jiné i na nejmenší cyklisty. Dětské závody lákají na velké množství vyhlašovaných kategorií, kdy na stupních vítězů stojí vždy téměř polovina startovního pole malých bikerů. Ti si i v zázemí závodu přijdou na své. Nebude chybět skákací hrad, hlídací koutek pro děti, malování na obličej, soutěže, či dětské sportovní aktivity a herní komponenty, které si budou moci malí závodníci zdarma vyzkoušet. Registrace na www.miladatour.cz.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*


*